"OBRATIO MI SE PRETEĆIM TONOM": Evo šta je rekao Naneli u policiji, jedan igrač je sve video!
Džejms Naneli, Foto: Starsport©

potpuno suprotno

"OBRATIO MI SE PRETEĆIM TONOM": Evo šta je rekao Naneli u policiji, jedan igrač je sve video!

Amerikanac tvrdi da nije započeo sukob

Objavljeno: 12:33h

Nakon iskaza Stefana Lazarevića o sukobu sa Džejmsom Nanelijem, "Sportklub" je objavio i reči košarkaša Partizana koje su ušle u zapisnik.

Evo šta je u Policijskoj stanici Novi Beograd u nedelju oko 16.30 ispričao košarkaš crno-belih.

- Dana 19. 5. 2024. godine ja sam kao član Košarkaškog kluba Partizan došao sa svojim klubom na zakazani pripremni trening u 10 časova u Beogradsku areni. Sam trening je trajao oko sat vremena i oko 11 časova posle završetka treninga ja sam se sa terena za košarku hodnikom uputio ka svlačionici. U jednom trenutku ja sam prolazio pored svlačionice košarkaša Crvene zvezde i tek što sam je prošao ispred mene je bio Džejlen Smit na korak ili dva.

Kada sam prošao Zvezdinu svlačionicu čuo sam muški glas koji mi se obratio pretećim tonom rečima na engleskom: ‘What’s up!’, te smo se Džejlen Smit i ja instiktivno okrenuli i tada sam video da se radi o košarkaškom igraču Crvene zvezde Stefanu Lazareviću. Kada sam se okrenuo ka Stefanu, ja sam mu se upitno obratio rečima: ‘Whats up?’, a onda mi se Stefan na engleskom jeziku obratio rečima: ‘What the fuck was that about last game?’, a ja sam mu odgovorio rečima: ‘What do you mean?’, da bi Stefan zatim krenuo da mi prilazi i unosi mi se u lice.

Džejms Naneli
Džejms Nanelifoto: Starsport©

Ja sam potom napravio korak unazad kako bi se povukao od njega, da bi me nakon toga Stefan uhvatio svojom desnom rukom s prednje strane za vrat i tako me držao, da bi nakon toga krenuo da me udari u predelu lica, ali sam se ja telom izmakao u stranu i svojom levom rukom sklonio njegovu desnu ruku sa vrata i instinktivno desnom rukom udario u predelu glave.

Kako su mi patike bile odvezanih pertli a verovatno sam se okliznuo na odložene upotrebljene peškire, ja sam pao na pod na desni bok pokušavajući da odmah ustanem, ali je Stefan odmah skočio na mene i rukom mi je gurao glavu prema podu. Kada me je Stefan napao, Džejlen Smit je pokušavao s leđa da ga odvoji od mene, ali nije bio dovoljno snažan da to uradi u potpunosti, da bi onda prišao Zvezdin igrač Trej Tompkins koji je pomogao Džejlenu Smitu da ga u potpunosti odvoji od mene.

Uspeo sam da ustanem i tada su prišli ostali igrači Crvene zvezde kako bi smirili celu situaciju - napisano je u policijskom zapisniku.

Bonus video:

00:09

Naneli izasao na zagrevanje

(Espreso sport/Sportklub/Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.